top of page
金刚石砂带制品-.jpg

Flexible Diamond Abrasive Tools zijn ontwikkeld door onze ingenieurs om de lange levensduur en agressief slijpen van diamanten te combineren met niet-metalen stof en sterke ondersteuningsmaterialen met sterkte en flexibiliteit. Dit maakt het gemakkelijk om diverse harde materialen zoals natuurlijke en synthetische stenen, constructies, composieten, superharde coatings, keramiek, glas, bewerkingen, metallografisch en ander vlakslijpen, stof, hardware en andere hardmetalen op een economische manier te polijsten en polijsten. alternatieven hebben voor gegalvaniseerde flexibele patronen die bijzonder effectief zijn wanneer ze worden gebruikt als schijven en banden voor snelle verwijderingstoepassingen. diamantschuurbanden in alle specificaties en afmetingen voor speciale toepassingen zoals centrumloos slijpen van molybdeen verwarmingselementen. flexibele diamantschuurbanden voor speciale toepassingen zoals als kernloze slijpende molybdeen verwarmingselementen. Onze flexibele diamantslijpmiddelen zijn ontwikkeld door onze ingenieurs om de lange levensduur en agressieve snijwerking van diamanten te combineren met een rugmateriaal van textiel dat sterk en flexibel is. Hierdoor kunnen diamantgereedschappen met verschillende vormen snel en economisch een breed scala aan harde materialen slijpen en polijsten, zoals natuurlijke en synthetische stenen, glas, keramiek, composieten en harde metalen. Ze zijn geweldig voor het slijpen, vormgeven of gladstrijken van randen op harde of broze oppervlakken. we hebben een verscheidenheid aan flexibele diamantproducten beschikbaar, waaronder; diamanten handpads, flexibele diamantschuurbanden, flexibele diamantschuurschijven, diamanten schuurblok, diamantschuurpapier, diamanten schuurvellen, diamanten schuurband, harsgebonden diamantbanden en flexibele diamantschuurpad. Vanwege hun flexibiliteit zijn diamanten handpads ideaal voor het gladstrijken van kleinere en moeilijk bereikbare plekken.
Bond
Diamantschuurband is onderverdeeld in metalen vernikkelde gegalvaniseerde binding en harsbinding, een harsbinding bestaat ook uit een flexibel en hard type.
Patroon
Er zijn veel slijpvoordelen zoals scherpte, duurzaam, flexibel, droog of nat slijpen voor het diamantschuren van schuurband met verschillende patronen. Kies alstublieft verschillende ontwerppatronen op basis van uw behoeften.
Ondersteunende basis
De belangrijkste kenmerken van de rug zijn dikte, zachtheid, temperatuurbestendigheid en gemakkelijke en snelle verwijdering. Selecteer de steunbasis op basis van het materiaal dat wordt geslepen.
grote cirkel punt: gebruikt voor toepassingen waarbij laden een probleem is. alleen graden 250um en 300um.
middelgrote cirkelpunt: 17 pellets / inch voor agressieve snijwerking, verbeterde koelvloeistofstroom en verhoogde spaanafvoer
kleine cirkelpunt: 25 korrels / inch voor de afwerkingen. zorgt voor de snelste verspaning op zeer harde materialen zoals thermische spuitcoating en keramiek

bottom of page